ANKARA / ÇANKAYA - Kırkkonaklar İffet Güneşoğlu İlkokulu

Nis

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda şenliklerle kutlandı. Büyük bir coşkunun yaşandığı bu günde katılım sağlayan tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimic ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferi Yıldönümü dolayısıyla şehitlerimizi anma programımızı gerçekleştirdik. Katkı sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimiz sonsuz teşekküe ederiz.

Mrt

4A ve 4C sınıflarının gerçekleştirdiği Sosyal Bilgiler dersi kazanımlarına yönelik Küçük Mucitler Büyük İcatlar sergimizi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm öğrencilerimize, sergiyi düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle ülke çapında düzenlenen deprem tatbikatını gerçekleştirdik. Saat 10.10 da gerçekleşen tatbikatta önce çök-kapan hareketi yapılıp sonrasında toplanma alanına doğru hızla bina boşaltılmıştır. Görevlerini yerine getiren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programında tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz bir araya geldik. Bu güzel marşı bize hediye eden Mehmet Akif Ersoy'u saygı ve minnetle anıyoruz. Katılım sağlayan tüm öğretmen ve öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 1C sınıfı öğrencilerinden Deniz AY 16-28 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonasında Birincilik elde etmiştir. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda gerçekleşen kitap fuarında yazar ve söyleşilerimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle buluşan ve deneyimlerini aktaran sevgili yazarlarımız Özgür Eğmir ve Mine Aylak'a,  katılımlarından ve ilgilerinden dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin gerçekleştirdiği "Atasözleri ve Deyimler" sergimizi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

2023/2024 ÖĞRETİM YILINDA DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ İLE İLGİLİ YILLIK PLANLAR,PROJE RESİMLERİ VE YARIŞMALAR YAPILACAKTIR.AŞAĞIDA VERİLEN LİNKTEN PROJE İLE İLGİLİ EVRAK VE DÖKÜMANLARA ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ara

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, e-twinning kapsamında her sınıf 100 ağaç dikikiyor projesine katıldık. Okulumuz 1-C sınıfı olarak katılım sağlayan tüm öğrencilerimize, öğretmenimiz Ayşegül Polat'a ve okul Müdürümüz Sayın Şevket Temur'a teşekkür ederiz..

Haz

3/B sınıfında okumakta olan öğrencimiz ULUSLARARASI MATEMATİK SINAVINDA 6 milyon öğrenci arasından sınava kalmayı başarmıştır...Tebrik ediyoruz