ANKARA / ÇANKAYA - Kırkkonaklar İffet Güneşoğlu İlkokulu

Kırkkonaklar İffet Güneşoğlu İlkokulu

Adres
KIRKKONAKLAR MAH. ŞEMSETTİN GÜNALTAY CAD. İFFET GÜNEŞOĞLU İLKOKULU NO 231 ÇANKAYA / ANKARA
Vizyon
Kurum vizyonu, uzak gelecekte ulaşılmak istenilen hedeftir. Bu anlamda okulumuzun vizyonu yani uzak gelecekteki hedefi; "HER YÖNÜYLE İYİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİREN BİR KURUM OLMAK" tır.
Misyon
Misyon ise kurumun “yüklendigi görev”, “vizyonunu olusturan isler bütünü” olarak tanımlanabilir. Bu nedenle okulumuzun misyonu yani varlık nedeni; Türk Milli Eğitimi Genel Amaçları doğrultusunda, çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ulusal kültürünü özümseyen, milli ve manevi değerlerine bağlı, yeniliklere açık, bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, kendi kendine yeten, özgüveni gelişmiş, problem çözme becerisine sahip, çağın gerekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş, bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
09.00-14.40
Doğalgaz, Kalorifer
-114 no´lu ego otobüsü ve özel halk otobüsü ile. -Seyran-Ulus dolmuşu ile.
6 km.
Okulumuzda son yıllarda her dönem ´´e-Twinning Projeleri´´ yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
e-Twinning projelerimizin bir çoğu uluslararası ortaklarla yapılmaktadır. Erasmus projesi tasarlanmaktadır.